Streaming live at 10am (PST)

Feedback   Bugs


Topic Replies Activity
Link state hover after visited not working correctly 1 November 14, 2019
Custom favicon not updating on site 3 November 14, 2019
Background Video Causes Entire PC to Freeze Up 3 November 13, 2019
Link going to wrong page 7 November 13, 2019
Odd browser behavior, videos autoplaying in Blog collection, can't edit etc 2 November 13, 2019
Getting logged out and logged in and so on 5 November 13, 2019
Crash report by access the designer 2 November 13, 2019
Modal pop up issue 4 November 13, 2019
Client can't login to Editor 8 November 13, 2019
Phantom CSS grid row causing layout issues 3 November 13, 2019
ALT text bug on images 6 November 12, 2019
Lottie animation slow/glitchy on mobile 3 November 12, 2019
Pagination breaks when using the Wordpress plugin 2 November 12, 2019
Gif not looping properly 8 November 12, 2019
Transparency from video with alpha channel not rendering 5 November 12, 2019
Custom Instagram-feed Clone site doesn't clone 2 November 12, 2019
Error creating new editor account 2 November 12, 2019
Text Links wrapped in a Text Block on a CMS page cannot reference the CMS 2 November 11, 2019
Tax Calculations Issue 8 November 11, 2019
Why does the navigator keep disappearing? 2 November 11, 2019
Lottie animation dissapearing 3 November 11, 2019
"Sort by" in CMS Collections doesn't remember your sorting 2 November 11, 2019
Anyone have layout changes not changing until you type them in twice? 6 November 10, 2019
New default domain does not update the project domain 3 November 9, 2019
Cannot Copy and Paste ("Element can not be pasted in a Break") 3 November 9, 2019
Font diacritic display problems 5 November 9, 2019
Nav background colour flickers grey transitioning from transparent to white? Please help? 2 November 8, 2019
Lottie Animation Uploadd 1 November 6, 2019
CSV form submission exports in reverse order 1 November 8, 2019
Background Video not playing anymore on mobile 7 November 8, 2019