Streaming live at 10am (PST)

3D Transform Flickering Issue


#1

There is a lot of flickering with and element containing background image disappearing in Chrome. In MS Edge the flickering is not that visible, but still there is slightly. In fact in chrome the element disappears and only comes back when you resize the browser window.

See: http://gbamnews-new.webflow.io/

Click the large image to see the issue and test in Microsoft Edge. (System Requirement: Macbook Pro on Bootcamp windows partitiion)


#2

I wonder if we still have support in the forum for bugs. Peeved.


#3

@topelovely Can you please post a video to describe the behavior you're seeing? I'm not seeing any flickering on Chrome 47.0.2526.106 (64-bit) on a MBP on OSX, and tried to click on every image on the page.

Also, can you send the output from this page? https://www.whatismybrowser.com/


#4

Hi, like I said it worked fine in chrome on mac. The issue is on Windows 10 Chrome. I 'm using a bootcamp. So my windows side is where the error is. See: https://www.diigo.com/item/image/5i038/o14p

Video:


#5

@topelovely We're trying to find a way to reproduce here.

Btw, I didn't see where you mentioned that it worked fine in Chrome on a Mac, I must have missed that :grimacing:


#6

Sorry maybe I forgot.How can I help? Hmmm... No flickering on MS Edge Browser. Maybe graphics card? Or what do you think. Using NVIDIA GeForce.


#7

No flickering on my side. The animations are not consistent though, they stop / start every now and then and sometimes stop altogether in Edge. Resizing the browser does nothing

Using Windows 10 with:
Microsoft Edge 25.10586.0.0
Google Chrome 47.0.2526.106


#8

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.