Streaming live at 10am (PST)

Adding a VR link to your webpage


#1

Hello everyone!

I’m new to the forum and I’m looking forward to learning more and help others where I can.
I have an issue where I am trying to imbed a VR link into a webpage. Below is the iframe code that I am using:

<iframe width="100%" height="100%" src="http://vle-webservices.lsvle.det.nsw.edu.au/active-projects/23100-23100-Ecosystem-Inquiry/Production/VR%20Tour/october-draft/" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

When I upload this I get a blank screen. The code works in the index.html of a page in a program called Publii but I can’t seem to get it to work here.

I also have another issue:
I have repeatedly tried to create a button that hides and reveals a video. I have followed the tutorial several times but still can’t get it to work.

Any help would be much appreciated.

Cheers
Tom


Here is my site Read-Only: LINK
(how to share your site Read-Only link)


#2

The url http://vle-webservices.lsvle.det.nsw.edu.au/active-projects/23100-23100-Ecosystem-Inquiry/Production/VR%20Tour/october-draft/ requires a password. Maybe this?


#3

Also not all websites allow to be embeded.


#4

Sorry forgot to include the iframe code.
Here it is:


#5

Hi Vincent

This is a government job that I’m working on so I’m not sure whether I can give you the login credentials at this stage. Having said this I have used a website framework called Publii where I could embed the iframe of the Virtual Reality and it worked fine. What I have noticed with Webflow is that chrome, Firefox and IE block it and say the site is insecure. This is even the case with a video that is displaying and playing. I spoke to a colleague at work and he said it was because I didn’t have a safe repository to store my images and videos. Seems strange as my video is stored on google drive. He disabled the browsers insecure setting and the VR displayed.

So after all that, is the reason the VR and site are insecure is because I haven’t arranged hosting, so there is no SSL security and hence mixed http and https instances on my site?

Your help is much appreciated.

Cheers
Tom