Streaming live at 10am (PST)

Adobe animation on Webflow


#1

Hello hello,

Trying to upload an animation made with Adobe Animate CC on a website following this tutorial.

I previously managed to get the animation to work. However, I recently received new design directions and as I went to replace the animation with a new one the process does not work any longer.

Can anyone help me to debug this? Kind of on a dead road.

Here is the public link.

In WebflowCommunity I trust :slight_smile:


#2

Hey @mattia

Might be a first thing to look at


#3

Hey man… thanks for looking into this.
Any idea what that means? Is it to do with how the animation si built?

Thanks :slight_smile:


#4

My bad it’s not an animate error. Are you sure

<div id="animation_container" style="background-color:rgba(255, 255, 255, 1.00); width:1920px; height:1080px">
        		<canvas id="canvas" width="1920" height="1080" style="position: absolute; display: block; background-color:rgba(255, 255, 255, 1.00);"></canvas>
        		<div id="dom_overlay_container" style="pointer-events:none; overflow:hidden; width:1920px; height:1080px; position: absolute; left: 0px; top: 0px; display: block;">
        		</div>
</div>

Is all animate gives you ?
There is no animation in this code


#5

Hey man… I think the animation is in the js file hosted externally. You can find a link in the footer code of the html page. I can also share the animation zip if you like.

Thankssss


#6

@mattia how there it is !

The best workaround in my opinion (this is what i do when banners don’t work for no reason) :
I build the animation from scratch, export every 2/3 steps and see when it breaks.

I never manage to debug animate, js is too complicated for me :smiley:
Sure you can share it to me, but i don’t think it will help :frowning:
You should try to rebuild first