â–Ľ
Streaming live at 10am (PST)

Are interactions broken atm?


#1

We have a prototype we created for a internal job it was working fine last time i checked (a few days ago) but now its all messed up. Its something todo with the interactions because when a disable all of them (every break point) the page renders correctly through out the breakpoints.

I cant share a link as its got sensitive information on it but i was wondering if there had been changes pushed in the webflow app to effect the rendering of interactions over the last few days?

Cheers
Kynan


Here is my site Read-Only: LINK
(how to share your site Read-Only link)


#2

I have a site and interactions have gone nuts on mobile only today. Can’t share it at the moment.


#3

Im having issues all around too, specifically when reusing interactions. I followed the process to have it affect the Class and Children within that class and it fails to work.


#4

Hi @Sveky @masuda2017 and @masuda2017

Thank you for taking the time to report this, it definitely seems like odd behavior.

To help us locate and reproduce the issue on our end faster, we would appreciate if you can provide additional details:

  • Which date did you first notice the issue?

  • Please describe the steps taken leading up to the issue occurring

  • Upload screenshots/screencast videos displaying the issue

  • Please share your project’s Read-Only link AND live site’s Published link:

    • The read-only link is a special url generated in the Dashboard to allow others to view your project in the Webflow Designer. How to get your project’s read-only link?

    • The published link is the webflow.io subdomain where you can view the live site with any custom code running. It is important to share this link, as custom code does not run in the Designer.

  • Please also let us know what browser version you’re using by visiting whatismybrowser.com and copying the share link here:

Can you also please try the following:

  1. Try to see if the issue happens while being logged into Webflow using your browser’s Incognito Mode/Private Browsing with all plugins/extensions turned off, so that we can rule out a third-party conflict.

    How to start Incognito Mode/Private Browsing:

  2. If the issue still persists, open the browser’s developer console on the page where the issue occurs, take a screenshot, and upload it here as well.

    How to open the console:


Thanks in advance!


#5

Hi @Sveky @masuda2017 and @HammerOz , if you are unable to share those links and the info publicly, you may also contact us via our contact page: https://university.webflow.com/contact

I have not seen any further reports, however I am keeping an eye open for anything related and will be standing for your information.

Thanks in advance.


#7

@cyberdave @Waldo

I made a separate thread asking for help in regards to this, but I will post the links here as well

I noticed this issue a couple days ago. It was working fine up until earlier this week.

Chrome Version: whatismybrowser.com/w/HN2338M

This occurs in Chrome (Incognito Mode Enabled), Safari and Vivaldi.

Here’s a video to better illustrate my issue: https://cl.ly/3I130A1Q140M

Here is my public share link: [https://preview.webflow.com/preview/scveterannetwork?preview=e211baa9108e9fc7235b2a9c3e57b8d5][1]

Dunno if this is enough to help, but I hope so. Thanks!


#8

Hi @masuda2017, well one thing I can see is that your interaction is set to affect only children of the trigger class and the element you are targeting in the interaction is not a child of the trigger class.

I would restructure that layout a bit and put the housing wrapper under the element having the interaction:

16%20AM

Does this help? You may have to restyle/rethink your structure to achieve what you want.

You can also place the housing wrapper under the same parent element as the c_housing_ArrowToggle class and then use the sibling option in the interaction.


#9

That worked perfectly. Thank you. I think my structure got screwed up.