Streaming live at 10am (PST)

Bug: Overlaid position:absolute image renders fine in the designer, but disappears on live site (RESOLVED)

Issue: Overlaid position:absolute image renders fine in the designer, but disappears on publication

See photos attached. First photo is the site in preview, with the second screenshot being the site live.

Screenshot of the site in the designer

Screenshot of the site live (hosted on Webflow):

As you can see, the overlaid image disappears when the site goes live. Sometimes, when I access the live site, the overlay comes back, but only sporadically. Most of the time the overlaid image disappears.

Please advise!

EDIT: I have tested this site on the latest versions of Safari and it renders correctly. In what probably is a rarity, this bug only exists on Chrome and Firefox, not Safari.

EDIT 2: It seems the issue occurred when I set negative values to the absolute positioning, making the values positive fixed the issue


Here is my site Read-Only: LINK
(how to share your site Read-Only link)

Hi Alex,

Your image is there, it is only positioned outside the boundaries of the overflow:hidden parent.

1 Like

That’s strange, I thought when I encountered this that that might be the problem as well. However, in preview in the designer, the image is still there, the issue only happens when the site is live.

Additionally, i’ve tested this site on the latest versions of Safari and it renders correctly without modification, with this only happening on Chrome and Firefox.

Do you know why that is? Currently the positioning is set via % (see values in first screenshot)

I’ve attached a photo of all the values attached to the parent div of the photo

That is the other photo, the one on the background.
The foreground one is “manager”

1 Like

…which has a negative rem positioning, which I think it is the problem

1 Like

Wow, silly me! You’re a lifesaver, that seems to have fixed the issue. Thank you so much

1 Like