Streaming live at 10am (PST)

Bugs | Mobile Menu + Forms


#1

Hi There,

we created a landingpage in Webflow and defined to have a mobile menu for tablets and other devices below. Whyever the navmenu and the buttons doesn’t appear, although they are there and not hidden. Can you please doublecheck? :slight_smile: Few hours ago while creating the menu it worked, not there seems to be a bug?

Also we’re heaving trouble with the forms. After fill in the different fields, which are all defined with required plain, I can’t send them. I also rebuild the forms and the problem is still there.

Would be nice to get support as soon as possible, thanks in advance!

Best regards,
Maik


Here is my site Read-Only: https://preview.webflow.com/preview/hausnotruf?preview=d3e181398ad96b5295c69318a7bb62d5

http://hausnotruf.webflow.io/


#2

Hi @2SINN!

Thanks for reaching out, and I’ve found the issue with your mobile navbar!

It looks like mobile navbar is set to “Overflow: Hidden”. If you change it to “Overflow: Visible”, you should be able to see the menu function as usual: https://cl.ly/3Y3p1O2Z1b2C

For the form issue, I wasn’t able to reproduce the error. I submitted a form through the modal, and if you check I believe it successfully submitted and should be in the Forms tab of your Project Settings. Perhaps try the form again in Incognito Mode to make sure there aren’t any browser extensions causing issues?

Please let me know if you have other questions – I’m always happy to help!

My Best,

Andrew


#3

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.