Streaming live at 10am (PST)

Can't upload png or jpeg images to the assets folder. Even very small files


#1

I’m trying to get started with creating a portfolio site but I’m unable to upload png or jpeg images to the assets folder. Even very small files. I’m using Safari Version 12.0.1


Here is my site Read-Only: LINK
(how to share your site Read-Only link)


#2

Hi @Alastair_Goodbody

I had this problem before, I just cleared my cache and it worked! You should give it a try! You can also try with Google Chrome to see if you have the same issue. :slight_smile:


#3

Thanks Donald,

Problem persists even after clearing cache. There’s no upload box once I choose an image (tried several at random)… Very frustrating!

:slight_smile:


#4

The same process does work in Google Chrome however… Thank you Donald :slight_smile:


#5

Try logging out of your account and then logging back in.

I have had this issue a few times now and just doing that should fix the issue. (Every time I logged out and then back in it fixed this issue.)

Lmk how it goes on your end.

Otherwise let @webflow support know.


#6

Thanks, I’ve tried and still only working in chrome at present. Now trying to work out how to float the logo centre within a container! :slight_smile:


#7

I only Use Chrome with Webflow!


#8

Cool - Thanks. I’ll do the same seeing as it works. Just working things out and it’s very user friendly so far! Really hope to use Webflow as a tool for building sites for people in the future. Cheers Barndon


#10

Hi @Alastair_Goodbody,

Most of the times, the issue occurs once trying to upload an already existing image on the Assets Folder - Can you please try changing the view to List and make sure the image wasn’t previously uploaded?

It is also worth mentioning there is a 4MB limit for every image - can you please check if the image(s) you’re trying to upload doesn’t exceed this limit?

If the issue still persists, can you please try the following:

(1) Share your site Read-Only link, so that we can test on our end

(2) Try to reproduce the error while being logged into Webflow using Incognito mode with browser extensions turned off: https://support.apple.com/en-gb/guide/safari/browse-in-private-ibrw1069/mac

Let me know if this is helpful or if you have any additional questions - I’m happy to help further!