Streaming live at 10am (PST)

Chrome for Android + Navbar & Click Interaction Issues

Having issues with Chrome for Android and navmenu, any javascript, etc… Default navbar and click interactions are not working… I thought it might just be something I’m missing with z-index stuff or something while building out a show/hide interaction that expands/collapses a search field in a main nav but nope…

Even a default “navbar” dragged into an empty page, on a completely different site such as the one below is not working. The dropdown button or custom click interaction do nothing when clicked. I can only replicate this on my Android mobile phone… Those same interactions or default hamburger/menu buttons work fine on Chrome on my Windows desktop machine.

I noticed Google seems to be pushing updates to Chrome for Android recently as the interface/layout has changed… wondering if that has something to do with it?

https://preview.webflow.com/preview/demokit-brandon?utm_source=demokit-brandon&preview=7a6e5931f6dc26fc696e32f700dc6d2b

demokit-brandon.webflow.io/testing-stuff/newheader

P.S. These shares above are pretty worthless, they are literally just navbar dragged into an empty page…


Here is my site Read-Only: LINK
(how to share your site Read-Only link)

Hi, @Mogeek!!

Thanks so much for reaching out about this. I did some testing on my end and this is working on my Android devices.

I also tested it on quite a few virtual devices and couldn’t reproduce this.

CloudApp

What Android phone are you using? What version of software is it running?

I’ll be looking forward to your response so I can investigate further! :smiley:

1 Like

Right on, thanks for looking into it. It was an intermittent thing happening across a two day span but it is indeed working now. Not sure what was going on but I appreciate you guys being thorough and using your time to take a closer look.

1 Like

Just glad we could help! Don’t hesitate to reach out if you need something else!

1 Like

Hi @rileyrichter,

I think I’ve found out why I’m having these random issues above… Apparently Jquery isn’t loading for whatever reason, then will load sometimes? Am I reading this console log right? I’ll defer to the pro’s here, you might have an idea as to why that is happening.

Apparently there were some other semi-recent issues with this as well that never materialized into a concrete answer, just a heads up.

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.