Streaming live at 10am (PST)

CMS publish date/created on date displays the same dates live on the site

#1

Hey there,

I am having a tough time getting the ‘created on’ dates to display correctly on the main landing page of our content section. Right now each post shows the same date across the board. I’ve tried each of the choices and they all more or less display the same date.

When I go to the collection screen where all of the posts live, the ‘created on’ column shows differing dates based off of the dates that each post was created on…naturally of course. So my question is, why don’t these dates show correctly on the live site? I think i’ve tried everything and I am still having troubs. Please see screen recording for context.

You help is greatly appreciated!

B

1 Like
#2

Hey @Headset

Can you share your read-only link so I can take a look?

Piter :webflow_heart:

#3

Hey @PiterDimitrov sorry for the long delay, here you go…

https://preview.webflow.com/preview/headset?utm_source=headset&preview=29e418ab9daa4f94d5fefa1333c574e1

For whatever reason I just cannot figure out how to set up the CMS to draw from the correct data source to display the dates how I’d like them to display. Either way thanks for your help on this!

#4

Maybe you could provide an actual page name for me to look at? Was not self evident to me.

#5

Sorry about that here’s the page…

Headset: Inside Headset Blog Main 01

1 Like
#6

Okey, I can see that you’re pulling from the authors, but you need to pull from the blog posts date. See here > https://www.useloom.com/share/28d63f1afce34878aae3431aa94e7833

Piter :webflow_heart:

#7

Thanks Piter that totally worked! I feel a little foolish for missing that but hey, now I know what to look for :slight_smile:

1 Like
#8

No problem! Happy to help :webflow_heart: