Streaming live at 10am (PST)

Collection pages all coming up with 404


#1

For some reason all of my collection pages are coming up as a 404 page, even though they are visible in the designer and I know the urls are correct. Anyone else seeing this issue?

example: http://intradiemnew.webflow.io/solutions/intraday-coaching

preview link : https://preview.webflow.com/preview/intradiemnew?preview=3f310a84c78be8cbe787fe4beae674fc

Nothing time sensitive here, as the site isn't live yet, but I want to make sure it's not something that I did.


#2

Hey @tomjohn,

Sorry to hear that :( Can you try:

  1. Go to Solutions dynamic page and force-save it by pressing CMD+S / CTRL+S
  2. Go to Solutions collection settings and Save Collection again

That should refresh both page and collection. If the problem persist - hopefully not - please hit us at support@webflow.com as this might be a site-specific issue. Make sure to link to this forum topic :)

Cheers,
Bart


#3

Hi @tomjohn, thanks a lot for your patience. I took a look, and it seems that there is a line in the header, some custom code, that seems to be causing the issue... See my screenshot below, this line that is highlighted needed to be commented out.

Can you please check the url again?

http://intradiemnew.webflow.io/solutions/intraday-coaching

Let me know if any issue. Thanks in advance!


#4

That fixed it. Thanks.

I was doing some website testing recently and one of the sites that I used suggested adding that to my html so that page readers would know what language it was... I'd not heard of it before, but I don't think there's anyone who's familiar with all of the 'best practices' floating around out there.

Anyways, thanks for the help.


#5

You can add your language code on at the bottom of the custom code section in the dashboard.


#6

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.