Streaming live at 10am (PST)

Couple of Navlink questions


#1

I'm having an issue with the next link in line turning blue prematurely if that makes sense.

In my nav, each link lets the user move down the page without scrolling. That works fine and my focus works, however, the next link in the process turns blue. Any idea why? Are my sections that they're referring to too short?

My second question is about getting my logo to throw the user back to the top of the page. Is that possible?

Thank you in advance!


Here is my public share link: https://preview.webflow.com/preview/saltsha?preview=e6d64958e0d9b595fb7e72f6ce981896
(how to access public share link)


#2

Hi @joshbrown

To first address your logo, simply add a Link Div to the navbar, and then drag the image/logo into the Div.
That way the Div can be adjusted to any part of the page as you wish. :slight_smile:

And the blue colour you see is actually the current state/page/section that the link corresponds to.
The easiest way to fix it, is to have the link in a current page, and change the blue colour manually into a different colour, it should then affect all current links and change their colour into the one you chose. (https://forum.webflow.com/t/nav-link-active-state-colour/1443/2) :smiley:


#3

Perfect!

Thank you so much!


#4

No worries :slight_smile:

Let me know if you have any more questions! :smiley:


#5

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.