Streaming live at 10am (PST)

Editor isn't showing the toolbars in Rich Text elements, and is losing data

Hey team, I’ve been having significant recurring problems with my blog http://coachmike.live.

Recently the problem has gotten much worse and expanded to client sites. I just got a call from a new client who can’t finish out the content on her website since the editor is breaking. I’ve just verified this on my computer too, both on Chrome incognito mode, and on Edge, and the problem has started since I videoed editing for her about a week ago.

As before the main problems are centered on the Rich Text component-

  1. Toolbars aren’t showing, even in basic template designs now. Here’s a demo of the problem, in Chrome incognito mode on Windows.
    https://drive.google.com/file/d/1ZE3xPE9qcBTQIrNaOc2X8iKs8YVQE06u/view

  2. Data is getting lost. Rich text exits are often just lost, they simply don’t update the server, even though it says “Saved”, and all of the edits are just deleted. I’ve lost a lot of writing recently this way.

Right now the editor’s in a catastrophic state- and it’s the whole reason I have been migrating all of my clients to Webflow, so that they can update their own sites. What do I do?


Here is my site Read-Only: LINK
(how to share your site Read-Only link)

Hi @memetican,

Sorry to hear about your recent editor issues. There is a known bug that affects the tool-tip feature.

You can get around this by using the Data Manager at the bottom of the Editor Window to make your changes from there. Also, the tool-tip still work in the Designer if you have access there as well.

If you are in the Designer, use Ctrl (CMD) + S to make all necessary saves.
If in the Editor, make sure to use the Data Manager to make your changes and then publish your updates.

Please let me know if you have any other questions,

~ Happy Designing ~

That would be useful for collections only though? I have some unexplainable non-appearing tooltips on some of the static content, meaning it is impossible to use the editor. I think this is a recent bug?

1 Like

Hey everyone! We have found a root cause of this issue and are working on getting this back on track :slight_smile: Thanks for the patience! :heart:

5 Likes