Streaming live at 10am (PST)

Editor layout is broken

I am learning to use Webflow and today I used the editor for the first time. But, its layout is broken on Chrome and not showing up on Safari. The controls are not sticking to the bottom and I’ve to scroll down to see the controls. The controls start where the website content end and they are not showing up on Safari.

Hello!

Ben here with the Webflow Customer Support Team!

Which project are you specifically having issues with? Can you share your read-only link with me so I can jump in and investigate?

Looking forward to hearing back from you!

1 Like

Hi @vmsdesigns and welcome to the community of Webflowians!

Check out this video: https://www.loom.com/share/2e0f307074e04d8c877218bbbff06ccb

1 Like

Thank you, @WebDev_Brandon, for taking your time and creating a screen recording for me! I really appreciate all your help. I tried all your tricks, but unfortunately, it didn’t solve the issue. I am sharing a screen recording of it, so you can better understand the problem.

The video is here: https://drive.google.com/file/d/1A_a6w-2KeVzjdepvVCG-Rwsi0tOBH2ci/view?usp=sharing.

Thank you for getting back so fast @rileyrichter. Here is the read-only link: https://preview.webflow.com/preview/sean-mcnamara-redesign?utm_medium=preview_link&utm_source=dashboard&utm_content=sean-mcnamara-redesign&preview=b0a31702732fe71a89b832dde46135dc&mode=preview.

And, here is a screen recording of the issue I am having with the editor: https://drive.google.com/file/d/1A_a6w-2KeVzjdepvVCG-Rwsi0tOBH2ci/view?usp=sharing.

@WebDev_Brandon @rileyrichter

An update: I was playing around to see if the Editor problem happens on any other project. So, I published a random theme, and the Editor worked just fine. So, it’s not wrong to say that the problem is with my project and not the Editor. But, how can my website break the Editor’s layout? It’s worth investigating as I am thinking of starting a business based on Webflow.

Hello, @vmsdesigns!

Thanks so much for sharing that preview link. I’ve done some investigating on my end and I have been able to reproduce this odd behavior on my end. I’m taking a closer look now and as soon as I learn more I’ll let you know!

Hi, @vmsdesigns!!

I was able to take a closer look with my teammate @Brando and he spotted the issue very fast! Here’s a video to explain how to fix this:

CloudApp

Let me know if you have any other questions and I’ll be happy to assist you further!

2 Likes

Thank you very much @rileyrichter and @Brando! I don’t even know when I applied that transform property to the Body, feeling stupid :sweat_smile:.

And, by the way, that was THE best technical support I’ve received in my entire life!

2 Likes

Hi, @vmsdesigns!! Thanks so much for the kind words! :webflow_heart: :smile:

All credit goes to @Brando for spotting that issue so quickly! We’re here to help if you need anything else!

1 Like