Streaming live at 10am (PST)

Editor page in settings not loading


#1

When I click on the “Editor” tab in my project settings, I get a “page cannot be found” screen. I’ve made no alterations to my site so I can’t figure out why this is happening. Anyone?


#2

Hi @MotionHouse, thanks for getting in touch about the editor tab going to a 404 page, I am sure that is not what you were expecting, I am here to help.

Our team is currently helping to get the issue resolved, as soon as I have an update, I will post back immediately.

Thanks in advance


#4

It’s back this morning, thank you!


#5

Hi @MotionHouse

That’s great, thanks for the update!

​I’m pleased to say the team pushed a fix for the editor tab - 404 issue, and it should be working again for anyone who experienced it. Please accept our apologies for the inconvenience caused.


#6

I think something is broken while team is fixing this issue .
now , everytime I publish my site to check how its looking , I am getting Editor view .
Can you please have a look with urgency .


#7

Update : Its not happening in Edge or IE 11 … Something must be related to Chrome , I will delete the cookies and clear history.
But confirmed this looks like very isolated case .
apologies for false alarm .


#8

Hi @logos,

Thank you for letting us know about it no longer affecting Edge or IE 11.

Yes, please let us know your experience after clearing your cache.

Thanks in advance, and I’ll be standing by to help.


#9

I reset all Chrome Settings … and problem disappeared .
It was quite annoying frankly speaking :slight_smile: