Streaming live at 10am (PST)

Empty og:image content from referenced collection


#1

I've run into an issue where Webflow is returning an empty og:image tag on a dynamic page when I'm using a referenced collection in that field.

Here's a live version of the page in question:
http://polaris.church/messages/the-wonder-part-3

Here is what I have set as the properties for that page:

As you can see, Webflow is making the following meta tag:

<meta property="og:image" content="">

Here is my Read-Only link:
https://preview.webflow.com/preview/polarischurch?preview=80cdce23808401d90e2516c15d5c75d2

Thanks for your help!

Joe


#2

Hey @Joe_Hohman do you by chance have an OG description and image set for your entire site in the site settings?
Your site will pull in the first OG description (which if you have it in site settings, that one will show up over your dynamic one causing the dynamic one to not even populate to my knowledge). Please let me know if that's the case. :smile:

Thanks,

Waldo

EDIT:
The Dynamic OG & Meta Descriptions are actually pulled in prior to pulling in the Site Settings level descriptions & image.
Could you please send an email to support@webflow.com (from the email you have registered with your Webflow account) about this issue? You can literally copy & paste this info into an email so that they can get back to you soon.


#3

Okay, will do. Thanks!


#4

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.