Streaming live at 10am (PST)

Forms don't work after export


#1

EDIT:

Made some progress - Added a ` (backtick) before my action url, but now its doing a get rather than a POST, despite me selecting Post and the form saying post?

Here is my webflow instance: https://preview.webflow.com/preview/eatsy?preview=055e1eb7fc6ebea39e4992e09e3268a7

I’ve got a page called Setup, with a form that takes several inputs and does a submit action (Custom) to “/setup”. /setup is accepted as a Route on my node.js Express app and is running. (I’m exporting webflow code and converting it to Jade)

However, no matter what I do, the form doesn’t actually submit. I’ve tried exporting it without making any changes, but no dice. It just doesn’t seem to work at all when exported - I’ve had this problem last time I tried to export a webflow form ,over a year ago, but unfortunately I don’t remember how I fixed it.

Any ideas? Let me know if I can provide more info


#2

Welcome to the Webflow forum!

Could you please edit Screenshot_2017-08-16_140811 and provide ALL the necessary details in your post so we can take a look at your site/issue?

In future if you want faster replies and more accurate answers, I suggest including all the details listed in the link above before someone has to ask.

Hope to hear from you soon. Thanks!


#3

Hi,

Is there anything specific you want? It’s not published (So cant give live link) and theres nothing to take a screenshot of (other than form block if you want that?) No console errors etc either

Cheers


#4

I can’t see your exported site without a link to it.