Streaming live at 10am (PST)

Help to get dropdown menu to open on hover


#1

Hello, I am trying to figure out why/how my sub-menu items arent displaying when hovering over their parent item? This morning they were there and perfectly fine. However, now this afternoon when I hover over a parent menu item, the submenu does not pop out anymore. What would be causing this issue? Thank you in advance for your help, I am starting to get a good grasp of using webflow and starting to really enjoy using it.


Here is my public share link: LINK
(how to access public share link)


#2

Hi @gschultz Glad you're getting the hang of Webflow! :smiley: I knew you would get the hang of it.

Try double check to see if your "hover" settings are on:

If that doesn't help, can you supply us with your read-only link please?

http://help.webflow.com/faq/how-do-i-share-my-sites-read-only-link


#3

@PixelGeek, I forgot to add my URL, here you go. https://preview.webflow.com/preview/1800days-83dc84?preview=67c636ca7d00e049ab851b6b3be2cc71

That was the first thing I checked because I remember toggling that before in the very beginning when I was making the navbar. For some odd reason sub menu isnt showing up when hovering over the parent. Maybe just a browser cache issue maybe?


#4

Your "main menu" has an overflow set to hidden. fix it to visible


#5

aha! that did the trick. Thank you @PixelGeek. I must have accidentally toggled that at some point earlier today.


#6

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.