Streaming live at 10am (PST)

Horizontal Div becomes vertical only in published mode

Hi there,

I’m having a strange issue with a horizontal div block on my site:

In “preview” mode, for all screen sizes, the div block is horizontal. But in the published version, it becomes vertical for all screen sizes, for no apparent reason:

Editor:

Screen Shot 2020-04-20 at 3.11.10 PM

Preview:
Screen Shot 2020-04-20 at 3.10.42 PM

Published:
Screen Shot 2020-04-20 at 3.11.18 PM

I don’t see anything abnormal in the style.

It’s also only for this particular horizontal div. All the other instances are fine.

Screen Shot 2020-04-20 at 3.11.36 PM Screen Shot 2020-04-20 at 3.11.28 PM

The only difference I can think of is the html embed, but it doesn’t say anything about layout.

Has anyone run into this before?

I’d really appreciate any suggestions!

Hi @eark,

can you provide a ‘Read-Only’ link to your project and then we can see what’s happening on the inside to see where the issue may be.

Cheers
Keiran

Yes, thanks!

Here’s the read-only link:
https://preview.webflow.com/preview/source-international?utm_medium=preview_link&utm_source=designer&utm_content=source-international&preview=453f18cf6a80fe3d8d62b572a912a6f5&pageId=5daa092c3b1af8bf484245e1&itemId=5e956ad336a9a69089391b47&mode=preview

Hi Ellen,

thanks for that.

Can’t see anything obvious, but also can’t replicate the issue??

Can I have a look at the published site to see it.

thanks
Keiran

Thanks for taking a look Kieran!

The new odd thing is that now I see it’s inconsistent on the published website.

These links are on CMS news pages, and they are aligned sometimes vertically and sometimes horizontally. Sometimes when I look at it, it’s vertical on some articles and not others. At other times, it’s vertical on all articles.

I am truly flummoxed.

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.