Streaming live at 10am (PST)

Host DNS settings


#1

Ok.... this drove me mad. Why wont my site load if I leave out the WWW in the address field? If I do put WWW in from of my address it loads fine. I tried adding a cname, published the site and tried deleting the cname and redoing it. Still wont work... any help? I have the PRO version but help is closed atm. Im with godaddy.


#2

You need to create two entries in the site hosting settings. One without and one with the "www". Then you can select the primary domain.


#3

Thanks for the advice. Just fixed it by asking them through chat. Turned out the instructions on the webflow aren't that clear on the Ahost settings. It says to add 2 ahost and gives 2 ip addressses to input. Thats what i did. well that was the problem. I was suppose to use only 1 of the addresses on both Ahosts. maybe i read the instructions wrong?


#4

heres where i was confused. this is from the webflow instructions on step 3.

[Once you select “A (Host)” from the dropdown, add the “Host” and “Points to” information and click “Add Another”.

Host: @

Points to: 23.235.33.229

TTL: Leave Default

After clicking “Add Another” you will see that your record was added successfully. Go ahead and add another A-Record and click “Finish”.

Host: @

Points to: 104.156.81.229

TTL: Leave Default ]

As you can see..... it says to add 2 Ahost right? One with ip 23.235.33.229 and the add another and point that to 104.156.81.229. Well thats what was throwing me off.... not sure what to think of this.


#5

Well..... I deleted the first Ahost and just added it again but this time using 104.156.81.229 again. And that fixed it instantly.


#6

This topic was automatically closed after 60 days. New replies are no longer allowed.