Streaming live at 10am (PST)

Https://ads-fb.webflow.io/

https://ads-fb.webflow.io/

Hello everyone. I am experiencing a problem here. I have added google and facebook tracking code in to this site. As i added the code i am getting a blank screen. I am going to export the code and host it into different server.
Can anyone help me why is this causing this problem.

Read only Link:
https://preview.webflow.com/preview/ads-fb?utm_medium=preview_link&utm_source=designer&utm_content=ads-fb&preview=c92f796e60e51c8b804c9164def68264&mode=preview

I assume you added custom code to the custom code panel in the site’s settings, we can’t see that with the read only link. The custom code must have serious formatting issues as your published page has… no content in the body.

And welcome to the forum!

https://ads-ppc.webflow.io/

This is a copy of site without adding the code.

I have added this code:



window.dataLayer = window.dataLayer || ;
function gtag(){dataLayer.push(arguments);}
gtag(‘js’, new Date());

  gtag('config', 'AW-676208019');
</script>


<!-- Facebook Pixel Code -->
<script>
  !function(f,b,e,v,n,t,s)
  {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod?
  n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)};
  if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0';
  n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0;
  t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0];
  s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script',
  'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js');
  fbq('init', '194489255032602');
  fbq('track', 'PageView');
</script>
<noscript><img height="1" width="1" style="display:none"
  src="https://www.facebook.com/tr?id=194489255032602&ev=PageView&noscript=1"
/></noscript>
<!-- End Facebook Pixel Code →

I am adding this code for a ppc and facebook campaign

Aoutch! Who did use a unicode arrow symbol instead of a closing tag at the end of this line? Never seen before :smiley:

Replace that last line by:

<!-- End Facebook Pixel Code -->

When you’re using custom code and portions of your site or the whole body vanishes, there’s 90% of chances your code is missing a properly written closing tag or a tag of some sort.

Thank you its working. :slight_smile:

1 Like