Streaming live at 10am (PST)

Image Scroll Fixed Bug


#1

Preview Link: https://preview.webflow.com/preview/carte?preview=5fd39ce57d6fb8aedd1ef0efe260fb44
Live Site Link: http://carte.webflow.io/

Hey guys, I’m not sure if this is Webflow’s bug or a browser bug (Chrome latest version 60). Setting the background image to scroll fixed works in editor. But when viewing it in live site, it doesn’t work. Please see both the links I included above to see what I mean. The images are at the bottom part of the page.


#2

I’m having this same issue, but some are reporting it’s related to Chrome. I’ve tried Edge and Safari, though, so it looks like it’s probably something on the Webflow side.


#3

Works fine in my computer chrome-60 in both links (live, edit). Thier is no issue with background-attachment support on chrome 60 (and all other modern browsers).

http://caniuse.com/#search=background-attachment

Maybe clear cache


#4

Cool design!

Out of topic. You have problem in your h1 font. Looks very crispy (not smoth)
<h1 class="c--lead-h1">Premium portable connectivity for Hotels</h1>

image

Why?
You use font-weight: 700; but this font dont have 700 weight.


#5

Hey @alexanderwong!

Thanks for bringing this one up as it definitely sounds like an odd behavior. I’m having hard time reproducing that, but maybe I’m not looking at the correct place. Could you make a video or a gif of what you’re experiencing?

Thanks in advance! :slight_smile:
Cheers,
Bart


#6

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.