Streaming live at 10am (PST)

Images jumping during interaction on homepage


#1

Hi guys,

I have an issue with an interaction when loading this site, we have tried it with a Webflow interaction and seemed very buggy/unclean. Have now tried making with Greensock and so nearly there but a few of the images jump when revealing the images. We have set the images to “cover” as the only way they fill the divs. Any ideas would be helpful :slight_smile:

Many thanks,

Sam


Here is my site Read-Only: https://preview.webflow.com/preview/emmadodicakesfinal?preview=3b2674bca8d4db06d4969a2d511f9a44

Public Link: emmadodicakesfinal.webflow.io


#2

Hi @samthompson thank you very much for reaching out!

I’m having trouble reproducing any jumpy behavior with images in your site on my end. Which page was it occurring on?

If the custom code is removed from your site does the site load without any buggy behavior? There could be some greensock errors but that wouldn’t be a bug with Webflow in this case.

Could you please send me screenshots and or recordings of the behavior you’re describing.

Can you please try the following:
(1) Try to reproduce the error while being logged into Webflow using Incognito mode with browser extensions turned off: https://support.google.com/chrome/answer/95464?hl=en
(2) If the problem persists, please take a screenshot of your Console and send it to me: https://developer.chrome.com/devtools/docs/console

Could you please let me know what browser version you’re using by sending me your information from this page?

There should be a small share link when you visit the page which you can send to me.

Thanks in advance!


#3

Hi @Waldo,

Thanks so much for your lengthy reply, we have solved the issue. I think for some reason it was just not liking it at the time, I reloaded the project file later on and all worked with no issues.

Thank again!