Streaming live at 10am (PST)

In-page anchor links not working with vertical nav bar


#1

I have followed this tutorial to create a vertical navigation menu. I am now trying to use link blocks to link them to sections in the page. I have followed this tutorial, and checked many past links in the community; however, nothing is working.

I would appreciate if somebody could help me out :smiley:

Cheers!


Here is my site Read-Only: LINK


#2

Hi

In your read only you haven’t set any id’s.

  1. You need a section with unique id
  2. A link that goes to that section.

Just as the tutorial says.

Maybe you need to explain what it is that doesn’t work for you.


#3

Ah I think I see the problem now. You need to use links not just text blocks. You can’t use that if you want to link to sections.


#4

Thank you for you help, but it still does not work with links, link blocks, or buttons.

I have updated the read-only site with a link to show it is still not working.

What do you think could be up?

Cheers


#5

No he’s saying the “Sections” you are linking to need an “ID” typed into the section first. You may have done that, but your page seems a little chaotic. Try deleting this page. Start over and do a simple 3 or 4 section of blocks that span full width, each 900px. Set each section with an ID. Then add a top div as the header, put a button in it and link it.

Try fresh.


#6

I made this to help you out :grinning:
http://linking-to-sections.webflow.io/#one

Preview link:
https://preview.webflow.com/preview/linking-to-sections?preview=40852745d373ea6ca3edc5d8ca41d9a2

Hope it helps


#7

This topic was automatically closed 125 days after the last reply. New replies are no longer allowed.