Streaming live at 10am (PST)

Interaction Bug - affecting other elements interactions not showing up


#1

I just pulled up our website (https://preview.webflow.com/preview/cradle?preview=fcbae2b12e9a5fe3d9d2374ccdd9202c) this morning and it looks like all of the interactions are crapping out and all of the elements that are part of "affect different elements" are not showing up in the interactions.

This looks like to be the same problem that Webflow had a couple of months back where we had to defer to a backup version. Can someone look into this matter asap?

Thank you!
Gary


Interactions affecting other elements broken in site
Designer bug - interaction bug.... bug, bug, bug
Interactions affecting other elements broken in site
#2

Hi @Gary_Liu that definitely sounds like odd behavior, I'm looking into this right now!


#3

Have the same problem today!!!


#4

@Alexander_Romanov and @Gary_Liu could you please send a screenshot or more information on what interactions exactly are causing issues or what exact behavior your are seeing?

Are the interactions still working on your published site or in Preview mode as expected?

@Alexander_Romanov which site are you seeing this issue in? Could you please post your site read-only link as well.

Thanks in advance!

How to share a read-only link:


#5

Hi Waldo -

Like I said, ALL of the "affected elements" interactions are missing from the interactions.


Actually, the same problem DID happen here (https://forum.webflow.com/t/all-interactions-are-gone-from-my-site/36779/21).The affected element is missing from ALL interactions, rendering the entire website to be completely unusable. (check out the blog page)

Gary


#6

Hi @Gary_Liu thank you so much for your confirmation!

We're looking into a fix for the issue and I'll reach back out immediately once I have more information or if we need anything else.


#7

Before submitting a ticket here I tried to reboot a backup but it didn't work (I believe this was a temporary fix for the same December 2016 issue). Unfortunately, this issue is affecting my other project as well so its not isolated.

Thanks again for the quick response. Looking forwarding to get this fixed soon!

Best,
Gary


#8

Just about to launch a site for client, and menu is entirely breaking down and site is collapsing. What on earth...???!!!!!!


ADMIN EDIT: I merged this post into this discussion as it was relating to this bug - @Waldo


#9

@Gary_Liu thank you for letting me know and for double checking that!

We've found a fix and are pushing it live shortly. @energidesign @Alexander_Romanov

I'll post next steps as soon as the fix is live!

Thank you so much for your patience and understanding as we work to resolve the issue.


#10

Having the same issue here too.


#11

Same here! Home page interactions not working...
https://preview.webflow.com/preview/idam?preview=bd760a7281ad11d8c4a4125e6cfceb0c


#12

I'm getting really frustrated here, cause it looks like there's a lots of bugs going on today, so I hope someone can look into it for me.

First bug is... I finished creating a page, it's saved, and I also preview it. It looks great, so I go on to another page...Do the same. Create, save and publish. On this page, I also created a 'close button', and I noticed that this button didn't show on the published page. So I checked, and surprisingly it was suddenly gone. And now things really start to happen.
Interactions stop working, not just on one page, but several pages. In the designer you can see images, frames and everything else, but on the published site... it's just not visible at all. Very strange.
I've also created a modal pop up. It worked first time I tried it on the published site.... but when things started to happen, and I wanted to try again... it's not working. The modal is suppose to cover the entire page, but it don't, and some parts of the page are suddenly appearing above the modal pop up. The modal is also showing from the mid down, without being able to scroll down.... Links are not working well either. If I want to click on a image to make it larger, it's not working....or...if I managed to click on the very right tiny little spot on the img, I'm lucky to get a bigger one (Custom Lightbox with dynamic content)

I have experienced similar to this several times before with other websites that I created... then everything looks ok, is working well, the published site is perfect... I log out, and the next day when I log in, the entire design is just a mess...so I have to create everything from scratch.
I hope I don't have to do that this time, and that someone would be so kind to look into it. I've spent so many hours on this, and I just don't want to start from scratch and make everything all over again.

So please, please, please help me out with this.

My shared link is here:
https://preview.webflow.com/preview/sven-eriks-teatro-site?preview=08730dbe4cbab540699c7cf1dbe13bfa

I haven't made any NAV bar yet, so to watch the pages you have to get it from each page.

All the best
Sven-Erik


Interactions. Affect Different Element Not Saving
#13

https://preview.webflow.com/preview/mascotsports?preview=258dd170313d84b7bece30c8c8467cfe

Rolling over Connect in menus causes all menus to collapse and disappear... I was just about to launch, client is on the other end wondering what on earth is going on... PLEASE help.


#14

Hang in there. Webflow has always been prompt and diligent in fixing their bugs. I can feel your pain from all the way in New Zealand and I hope your client will be understanding in the end. Good luck!


#15

Thanks Gary, fingers crossed... :slight_smile:

Steve

Steve Holmes
Creative Director

energi.design http://energi.design/


#16

Hey everyone, our sincere apologies for this bug!

We tracked it down, and just deployed a fix.

The cleanest way to restore all the interactions settings if you happened to be hit by this issue will be to restore a recent version of your site. Any backup auto-saved before February 22 - 12:20pm PST should work fine, even if you tried restoring it before this fix went live. (If you tried to restore while the bug was live, you can retry now.)

If you happened to make significant changes since your last backup (that is, in the last 2 hours) and you can't restore a backup, we have the ability to manually restore the interactions data. Unfortunately, this will require you to log out of editing your site for about an hour, while we manually restore the linked class configuration - please contact support@webflow.com with your site's subdomain so that we can help you out.


Tab disappeared after hover on them
Interactions are loosing connection to "affect different elements" overnight
Issue with Home page on load - Disappearing Hero
#17

@energidesign @Sven_Erik_Slattedale @mburlinson @Cameron_Johnson Please let us know as soon as you can whether a restore has worked for you - we want to do everything in our power to get you guys back up to speed.

We're really sorry that this slipped passed our regular QA process, and we're working on adding more automated and manual tests here to ensure that this doesn't happen again.


#18

BAM! The interactions are back! now just need a shower to rinse off all of the sweat

Thanks all so much for getting this fixed so quickly.

Gary


#19

That fixed it for me! Thanks @callmevlad and everyone at Webflow!

That was quick!


#20

Still entirely broken for me...