Streaming live at 10am (PST)

Interactions Entitle template gone,


#1

I've bought the Entitle template. The interactions are gone, also in the preview mode to buy it. Now I notice that all ineractions, in my other websites, are gone in the preview mode.

Anyone a solution?


#2

Looks like it works on my end: http://template-entitled.webflow.com/

CC creator of the template @rowan


#3

Hi Sergie,
thanks for your answer, but I don't realy understand you're answer ( I'am not a native English speaker).
The text in entitled has to come in from right, smooth.
My website template One doesn't work to. Can it be that's it is something in webflow?

Really thanks,
Corine


#4

Can you share a link to your site? There's a Share button in the top of your site settings.


#5

@corine Hoi Corine, de animaties werken hier wel gewoon. Kun je je link delen, om te kijken of het aan de website ligt, of misschien aan de browser die jij gebruikt? Of iets geheel anders?


#6

Hallo @rowan

Fijn dat ik even in Nederlands kan tikken, ben slecht in Engels (vangaaltje zeg maar smile )
Ben ook geen webdesigner, maar vind het gewoon leuk om te doen.

Omdat mijn andere websites ook rare interacties vertoonden, heb ik even verder gecheckt.
Ik gebruik Chrome, en zowel de preview in webflow, als de on-line versies van mijn sites, vertonen rare interacties.
Heb mijn on-line sites even bekeken in Firefox, en hierin doen ze het wel. Dus, eigenlijk is er iets aan de hand met Chrome hier lijkt het wel. Mijn man zal morgen even Chrome checken.

https://webflow.com/design/divalizia?preview=b57d6c9262a84f803d9ecb71d3b17729

Misschien weet jij een andere oplossing?
Alvast kei bedankt, Corine

Hello @thesergie, I think it's a problem with Chrome. I did some test in Firefox, and there where the interactions in my website not strange. We will check chrome tomorrow here. Thanks for you're help.

Greetings, Corine

https://webflow.com/design/corine?preview=f9962d58ebb2d56e059e952b1ea25503


#8

@thesergie @rowan, The problem is solved. It was Chrome, and it is working again now.

Thanks for you're answers,
Greetings Corine


#9