Streaming live at 10am (PST)

Issue with modal disappearing after Menu is opened


#1

Hey all,

I am hoping someone can help me with this issue. I have a slide to the side interaction menu on my site that works great using a wrapper for the site contents. In the footer I have a button to launch a modal which is also contained in the footer. It works great unless I click the menu button first, then just the background for the modal shows up without the actual signup form Div. Any ideas as to why this is happening?

Thanks!


Here is my public share link: https://preview.webflow.com/preview/cad?preview=752e0bbee698da2a5cf3d30485502ea3

Live link: http://cad.webflow.io


#2

Hey DFink
For some reason, when the interaction to open the menu happens, your modal get the position Absolute and stays in the center of the webpage.

I can't seem to find a solution to this, but maybe some other can? :smiley:

David


#3

Wow, you're right. I think it has something to do with the fact that it's inside the footer. Moving it into the body fixes it. I was just hoping that by putting it into a symbol, I could avoid having to move it to every page manually. Oh well. Thanks!


#4

Nice find! You can just make the modal a symbol by itself, so you don't have to move it manually :smiley:

David


#5

Yeah I know, but I didn't have the modal on every page so either way I had to copy it to each page manually. Sucks but it's done now. Thanks!


#6

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.