Streaming live at 10am (PST)

Issues with multiple tabs. Please permalink routes


#1

This morning I pushed an update from one of the tabs open for the designer… I later went to my portfolio and the layout was completely destroyed. I then reverted to the previous days version and it went back to the styles I had implemented.

My assumption is that the tab I was editing in was not in sync with a previous tab. Ideally that should not happy. Ideally the changes are pulled from the database before each publish so I can’t lose changes in an alternate tab when designing different pages.

Long story short, my laptop is very slow (16 GB RAM) and it takes a long time to reload new pages in the designer, so I open up different pages in a few tabs for quick access. My expectation was that Webflow would just work and not kill changes I already have published because I’m in a different tab. Ideally when you deploy, it will do a checksum against the latest deployed version (make any updates to that version), then role your new changes in on top of that.

Thanks.


#2

Thank you for taking the time to report this, it definitely seems like odd behavior.

To help us locate and reproduce the issue on our end faster, we would appreciate if you can provide additional details:

  • Which date did you first notice the issue?

  • Please describe the steps taken leading up to the issue occurring

  • Upload screenshots/screencast videos displaying the issue

  • Please share your project’s Read-Only link AND live site’s Published link:

    • The read-only link is a special url generated in the Dashboard to allow others to view your project in the Webflow Designer. How to get your project’s read-only link?

    • The published link is the webflow.io subdomain where you can view the live site with any custom code running. It is important to share this link, as custom code does not run in the Designer.

  • Please also let us know what browser version you’re using by visiting whatismybrowser.com and copying the share link here:

Can you also please try the following:

  1. Try to see if the issue happens while being logged into Webflow using your browser’s Incognito Mode/Private Browsing with all plugins/extensions turned off, so that we can rule out a third-party conflict.

    How to start Incognito Mode/Private Browsing:

  2. If the issue still persists, open the browser’s developer console on the page where the issue occurs, take a screenshot, and upload it here as well.

    How to open the console:


Thanks in advance!


#3

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.


#4

@cjroe I just wanted to let you know that we pushed a fix to prevent multiple Designer instances from being opened to prevent any of this behavior in the future. Thanks again for bringing it to our attention :bowing_man: