Streaming live at 10am (PST)

Issues with website - slider and images


#1

Hi,

The slider on my home page was working fine but since I have added another slide in the first position, it now is the only one that displays when the page is live. It works fine in webflow but the slides 2 to 7 do not appear on the live site.

The other two issues I am having is the 'Special Offer' box also does not display correctly on the live site. The 3D transition does not work. Also on the News page I have a Christmas image on the Latest News that is positioned correctly in webflow but displays moved down on the live site.

I would greatly appreciate some advise on how to solve these issues.

Here is the public link - https://preview.webflow.com/preview/thermelec-limited?preview=d67f02b7161f96a96e18841ba3f2aa35

And the live website - http://www.thermelec.ie

Here is my public share link: LINK
(how to access public share link)


#2

Hi, there's an issue with your images.

Here's the link to the bg of the working 1t slide : http://www.thermelec.ie/images/Christmas%20design%20for%20slider%20Home%20Page.png

All the other bg for the other slides are 404 :

http://www.thermelec.ie/images/AmbiRad%20Radient%20Heaters%20Slider.png

So, please rename your images with a simple name without space, that can't harm. Then reupload them, swap them in the slides, republish the website. Should run OK after that.


#3

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.