โ–ผ
Streaming live at 10am (PST)

It works strangely with input using IME on a paragraph area

Hi.

I am creating a Japanese site, but if I enter Japanese in the paragraph, it will behave strangely.

  • Characters are entered in two lines
  • Undo or redo is executed continuously without input (input queue?)

Here is the video in this problem.
[https://photos.app.goo.gl/dwnkm2C2NMXxVCTTA]

This problem always occurs, so I am forced to make Japanese in another text editor, copy and paste it.
Itโ€™s very troublesome.

This issue is not unique to me.
It seems to be happening at other Japanese webflow sites.
Also, there seems to be a similar problem on Chinese sites, so it may be the same problem.
[The keyboard repeat characters I type before when Input Chinese]

Itโ€™s happening on Chrome on Mac and Windows 10.

Please solve the problem.

Best Regards

ใ‚ทใƒใƒใƒฉใ•ใ‚“

I have the same issue as well, this have been a standing issue since I started building with Webflow around 2 years ago. It is not a huge deal when working in the designer, since we can work around it by using copy and paste.

However since recently I have more and more Japanese clients wanting to use the Editor - it is now a problem because now the clients get turned off when they see the issue.

I have sent a video describing the problem to the Webflow email support and Iโ€™m waiting to hear back from them. Letโ€™s see what they respond.

ๅƒ่‘‰็œŒใฎใ‚นใ‚ฆใ‚งใƒผใƒ‡ใƒณไบบใ‹ใ‚‰ใ€‚ใ‚ˆใ‚ใ—ใใŠ้ก˜ใ„ใ„ใŸใ—ใพใ™ใ€‚

1 Like