Streaming live at 10am (PST)

Lightbox not displaying image on mobile breakpoints

Hi All,

Has anyone noticed a display issue with dynamic lightbox links on mobile landscape and portrait? Mine works fine on desktop and ‘tablet’ but displays no image on the smaller screen sizes. It behaves as if display is set to ‘none’ on these smaller breakpoints.


Here is my site Read-Only: LINK
(how to share your site Read-Only link)

1 Like

Hi @Fathom, thanks for your post. Could you please help to share the published url to the page having the lightbox to test on mobile?

It would also help to have the site read only link, here is how to Share a project’s read-only link.

Screenshots of the elements in the navigator and which page, a good tool I use is https://getcloudapp.com.

Thanks in advance

Hi @cyberdave, I’ve persivered trying to solve this myself for too many hours :confused:
Could you take a look? Much appreciated.
Here’s the read-only link:
https://preview.webflow.com/preview/fathom-main?utm_medium=preview_link&utm_source=designer&utm_content=fathom-main&preview=f63d1d4489cfd1d9e1f525502c1de9e2&pageId=5e38744ea160f437df6c95f6&itemId=5e38744ea160f4a69e6c9770&mode=preview

Hi @cyberdave, sorry to bother you but I’d be grateful if you or someone in the team to take a look.
Preview is above and I really am stumped on it.

Hi @PixelGeek, hoping you or someone in the team can take at my long-standing Lightbox issue above. The read-only link is in my note to @cyberdave.
I try to avoid asking for help and with Webflow, rarely find an insurmountable challenge. This one has me stumped.

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.