Streaming live at 10am (PST)

"Link setting > Open in new tab" works in opposite way


#1

I’ve found that “Link setting > Open in new tab” works in opposite way…
If I tick it, it opens in the same tabe, and if it’s not ticked, it opens in new tab…
It’s so wired…

Currently, it’s unticked but opens in a new tab.
http://mydevtest.webflow.io/

Webflow_-_mydevtest 2


Here is my site Read-Only: LINK

https://preview.webflow.com/preview/mydevtest?preview=ea7eb14ca54d1af29943f1d306716068


#2

Hi @gurigurico

Is that happening just in the designer preview, or on your published site?


#3

It happens even if it’s published…
Check the share link, please!


#4

Hmm definitely looks buggy - presume you’ve published since changing the tickbox? (I know it’s obvious, but just checking!)

Bugs Team - over to you? @Brando @Andrew - you were looking at similar a few days ago?


#5

I’ve checked this many times…


"Open in new tab" bug in dynamic links
#7

Hi @gurigurico

Thanks for posting about this weird bug.

We’ve seen this issue impact a couple of other customer and we are working to get the issue resolved.

Until we find a solution, you can use a workaround that should resolve this issue. Can you please try the following:

  1. Delete the element that is affected
  2. Add new elements to the canvas replace them
  3. Reapply classes
  4. Save, publish, and test live site

Please let me know if this workaround helps resolve this issue for you.


#8

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.