Streaming live at 10am (PST)

Link to collection item not working?

#1

Odd, this just started happening on a staging site.
I have a collection list and the link blocks are set to “current product”.
This was working fine until a couple days ago. Now, when you click the link – it goes to the homepage.
YET, when you hover over the link, it shows the url path it’s supposed to go to!

Here’s the share link: https://preview.webflow.com/preview/tesco?utm_source=tesco&preview=2d2927ff573c18873f21bb3eb8e73a65

If you goto this page though, you’ll see the collection list and click on any item and you’ll see… Also, hover over the item and see the URL that previews in the browser…
https://tesco.webflow.io/category/library-furniture-casework

EDIT 2: Also, if you view this in the designer – the links work FINE… it’s only on the live sites…
EDIT: Here’s a video also showing what’s happening:


Here is my site Read-Only: LINK
(how to share your site Read-Only link)

#2

Hey @Bradpaulp

It appears that the site has some 301 redirects set up that are redirecting to the homepage. This explains why it only happens on the published site.

43%402x

Remove the second redirect specifically, publish the site, and check the behavior. It should then work as expected.

Hope that helps. Let me know if you have any further questions.

#3

Ahhhhhhhhh. Makes perfect sense.

Actually, I think I have to change the new collection slug. That redirect is for their old Shopify site.

The site is in process of switching over. But that makes perfect sense… :flushed::flushed::joy::joy:

Thanks !

#4

I figured something like that was the reason for the redirect. Changing the slug for the collection will also work as a solution. :+1:

#5

Fortunately changing collection slugs is now an option !!

Otherwise I’d be setting up individual redirects for like 100 old product pages! :crazy_face::crazy_face:

1 Like