Streaming live at 10am (PST)

Loosing attributs when when copying symbols


#1

Hi

It seems that when copying symbols between pages, some attributes are lost which was not the case before.
As an example I have a “go to top” yellow arrow at bottom of the screen. On click makes it to go to H1. (UP)
When I first copied the symbols, all pages were working fine (just after annouvement that triggers could be copied between pagesà . Now all links to H1 disapeared.
I have tried to re key-in H1 in one page but then it makes it desapear on previous page.

I have the same issue with triggers for the menu (hide and show) which is not copied.

SO back to before announcement of “triggers can be copied between pages with symbol”:

  • Remove symbols
  • Copy each item to each page
    Progress regress…

https://preview.webflow.com/preview/plancher-chauffant-caleosol?utm_source=plancher-chauffant-caleosol&preview=eab0262a973ea8bf557dfd46fe48022a


Here is my site Read-Only: LINK
(how to share your site Read-Only link)


#2

Hi @cazeaux

Thank you so much for getting in touch about your section link, and I’m happy to help!

I was able to take a look at your project and noticed that the element is a link that links to a section: https://university.webflow.com/article/anchor-links

Though this is slightly different than a trigger being copied, you may add custom code so that the interaction works as expected:

The following short screencapture provides some insight: https://cl.ly/33d48ba19fb3

The custom code mentioned above is as follows:
$("a[href='#top']").click(function() { $("html, body").animate({ scrollTop: 0 }, "slow"); return false; });

Also, you may learn more about this solution atr https://stackoverflow.com/questions/1144805/scroll-to-the-top-of-the-page-using-javascript-jquery

Hopefully, this was helpful. Feel free to let me know if this is helpful, or if you have any additional questions.

I’ll be standing by to help further!