Streaming live at 10am (PST)

Lost my logo in the navbar


#1

hello Webflow, awesome product so far. I think I accidentally deleted my main header logo in the nav bar though and would like to get it back.

Secondly, the color of the "up arrow" rollover, for some reason will not change to red from the original green no matter where I try to edit it. Please advise, I have looked everywhere, and now just lost the entire logo while trying to change it. I cleared my cache, and nothing happens

here is a link to the site in question:
http://manicode.webflow.com/

PS: I am using the "flatstyle" template


#2

Can you please share your project’s public link so it's easier to understand your issue?

Learn how to do it here: http://help.webflow.com/sharing-your-public-webflow-site-link


#3

https://webflow.com/design/manicode?preview=b1f14f48bbb4b7cd89772c55fd6ddd7f


#4

As far as I see the color of the arrow is light red and it goes dark red on hover, that works as expected.

For the logo, you deleted the "brand" element. If you really want it, drag a new navbar in your page and copy/paste the brand element in your navbar, delete the other.


#5

I will try this. Also, How do I change the rollover color of the up arrow next to the header logo? It doesnt appear anywhere to me


#6

select the hover state and change the bg color http://cl.ly/image/2a2N3x1K2U0O


#7

the problem is that it turns green again when I scroll down the page. check it on mobile to see


#8

So edit the hover state while editing for this particular device and set the bg to what you want.


#9

thanks for your help, I was able to get it working. now how to I make it so that the navbar does not automatically get hidden when first loading the page?


#10

actually nevermind, I watched this video and figured it out

http://tutorials.webflow.com/nav-appears-on-scroll


#11