Streaming live at 10am (PST)

Mobile Preview & Mobile browser show different results


#1

Hi!
Support asked me to post this here, so here goes
My original email:

"
The mobile view of my site (pressing preview on the top left of the designer and setting the view to "mobile - portrait") looks ok. So i publish, and go to the url on my phone to double check.
However, when i actually open the site on a mobile browser (iphone, safari) it looks really bad. The FAQ and Contact sections overlap.

Any ideas on how i could fix this?
"

I got a reply from support saying it may be the animation I had, but I removed it and the problem persists.

URL: themvpforge.com
Screenshots on IOS:


Thank you!


#2

It seems you have an unresponsive site issue with the use of fixed heights.

But I would like to take a closer look and tell you the exact problem so please post you read only link. :wink: Thanks.

https://help.webflow.com/article/how-do-i-share-my-sites-read-only-link


#3

https://preview.webflow.com/preview/housesitters?preview=4866a4fad2a86fabcb6de1e710a61d4a

I have the same problem. So, I thought I would post my link too.


#4

@finlayconn Can you please post your official website link as well? Thanks!


#5

http://housesitters.webflow.io/homeowners

Issue appears to be happening on iPhone 5s Safari.


#6

FIXED: The columns that are now vertically aligned were overlapping each other. I used flexbox and made the col expand. worked after that.


#7

thank you!
https://preview.webflow.com/preview/marketing-site-0a66f8?preview=edfc7bd6b85ee6043cc314dafdc62f75


#8

Hi @BenFerst, thanks for the read-only link, I have been looking at the site, and everything so far looks ok to me. I tested in Android mobile and the layout is correct. I think there is something about iOS 9 safari that is not rendering the page correctly, and I am investigating that.

As soon as I have more info, I will update.

See my screenshot from Android:


#9

hey dave, any updates? This is kind of a big deal for me.
thank you

edit: fixed, same fix as finlayconn above ^
Flexbox was set to 50% columns, but i changed them to expand. Not sure why 50% isn't working though, might be worth looking into.


#10

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.