Now streaming live

Need help linking to section on another page


#1

Dear webflowers,
I could use some help on a linking issue. I have been reading this forum and saw that more people have the same question but nevertheless i couldn't deal with the given solutions.

I would like to link a button (on a scroll page) to a section on another page.

I tried linking by URL.
This partly works, link goes to the correct section but… by default it loads on another new page ( new tab). With all images broken.

Anyone here could help me out? I am a beginner so might need some more explanation.

Thanks a lot!


Here is my public share link: LINK
(how to access public share link)


#2

I have the feeling you're testing this in the designer i preview mode... which will do that, load in another tab.

Please try it on the published site and come back?


#4

Yes it was in preview mode.
Now i tried it on published site.

Result: I am getting closer...
Link is going to the right section! Yeah!
But... still almost all images on pages seem broken :frowning:

How can I solve this?

Thanks a lot


#6

@vincent hi!
Still no way in solving the mystery of the disappearing images in published mode.
The images i use are some screenshots.png which i downsize and convert to .jpg.
In preview there is no problems in showing.

Update: i posted the problem on 'bugs' to see if anyone there can help me.

SOLVED, it was a mixed content error.


#7

Good, sorry I wasn't around.


#8

No problem, thanks anyway!


#9

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.