Streaming live at 10am (PST)

Need help with slider interaction design

hello,

I have some animations on my slides and they appear to work in preview mode but when I publish they don’t work anymore… anyone know why that would be?

https://preview.webflow.com/preview/furlongs-liquor?preview=cbb8a035541bdde5dd3bb908208eb4dd

@sabanna @Waldo

Anyone able to help me out? :cold_sweat:

Can you share the published link of the site?

@VladimirVitaliyevich http://furlongs-liquor.webflow.io/

Try adding a Slider trigger to the interaction affecting the images.

@VladimirVitaliyevich I’m not sure what you mean? I have slide one as a slide trigger to appear the bottles and I have the slide two as a slide trigger to appear the bottles as well. Both images on both slides have initial appearances as display none.

:disappointed_relieved:

Here is the interaction property I am seeing on the first element. :confused:

Yes that is what I have on the images of the bottles, but on the actual slides I have another interaction that makes the bottles appear. I have it listed as a slide trigger.

What is the element called? … I can’t seem to find it.

Slide one and the other is slide two.

Try doing it on the element only being affected (such as the image) :wink:

:tired_face: okay I’ll try that and see what happens! Thank you! :disappointed_relieved:

@VladimirVitaliyevich it’s still not working! It works on preview but not on publish! :sweat:

I applied the interactions to just the images and it still only works on preview but not on publish…

@sabanna or @waldo would either of you know?

:flushed: anyone know how to fix this?

Hi @Quantumgo, it is a good idea to set the display style of an element in an interaction, as a separate step in the interaction.

Take a peek, I made a video :slight_smile: :

I hope this helps!

1 Like

@cyberdave oh thank you so much, that was so simple to fix it!!!

2 Likes

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.