Streaming live at 10am (PST)

Numerous setbacks when trying to complete the Portfolio Tutorial

I watched the tutorial videos at least a dozen times to try and see if I missed something but I cant figure out what I’m doing wrong.

  1. When creating the contact form in video 7, the narrator says to use the “Horizontal Combo Class” Nowhere prior, did he instruct to create that specific combo class.

  2. Not able to add the Div Block to the right side of the container as indicated at 1:37 of video 7.

  1. When instructed to expand flex item properties at 1:44, there is no stretch to fit. The Div Block stays the same shape.

  2. When instructed to copy and paste the social links, they are copied in the navigator but not visible at all in the editor.

Here is the read only link for my website: https://preview.webflow.com/preview/portfolio-6005a2?utm_medium=preview_link&utm_source=dashboard&utm_content=portfolio-6005a2&preview=8c74499e7cd76a110998a9468f024026&mode=preview

  1. At 1:51 of video 4 in the portfolio tutorial, we are told to give an height value to our Project Image Div Block. As soon as I do so, the whole collection list jumps up to the top of the page. I have no idea why it did that.

  2. I started over and created a collection for the 2nd time and now the background images won’t display on the collection list. All of these issues are very frustrating and hindering from making progress with this otherwise cool software.

Here is the read only for the 2nd portfolio I started:

https://preview.webflow.com/preview/another-freaking-portfolio?utm_medium=preview_link&utm_source=dashboard&utm_content=another-freaking-portfolio&preview=b7c886087e14bbfb21024076f2c87c85&mode=preview


Hi

Can you attach a link to the portfolio tutorial video?

there’s 7 parts

  1. Not able to add the Div Block to the right side of the container as indicated at 1:37 of video

You Drag&Drop the social links to your Assets, they are not in the editor. from the assets window you drag each social link to the container form.

Please record your screen to see it happen and share it here - sure we will find the problem :slight_smile: