Streaming live at 10am (PST)

Object Interaction and Publish bug


#1

I have a couple of problem on using webflow. Seems that it doesn't works as it supposed to be.


The object interaction sometimes doesn't works.

As u guys shown on http://tutorials.webflow.com/full-websites/building-webflow-homepage at 19.50 about trailing navbar, the first time I used that feature, it works like a charm on my website https://goo.gl/lfwMWJ, But the second time I recreate that style on https://goo.gl/ccoz22, that doesn't works what so ever, even i did exactly the same as the first website.

Did i make a mistake or this feature is buggy?


Some of my published website cant be scrolled down.

3-4 hours ago i didn't have this kind of problem. But now, when i publish some of my website like http://cakratenda.webflow.io/ and http://navatari-alpha2.webflow.io/ , They can't be scrolled down at all. I've tested on another device and browser too and they still can't be scrolled down. even i tried to export the code and upload them on my own website, still no change.

Again, did I make a mistake or webflow is just buggy?


My Chrome Version 44.0.2403.81 beta (64-bit).

I'm starting to like to use webflow. But it stressed me out if this thing can't be reliable. Im working on my client website,

Thanks


#2

Hi @Sarahnurbaiti, thanks for your report. On the second issue, with the pages not scrolling, I would check that you have the Overflow style on the Body set to Visible. I would check that first smile

On the first issue, regarding the scroll interaction. Can you share the public link? http://help.webflow.com/faq/general/how-do-i-share-my-sites-read-only-link

Cheers,
Dave


#3

Ah, thanks Dave. Seems that i haven't fully understand the overflow mechanic yet.

On the first issue, I believe I did that already.
"…It works like a charm on my website https://goo.gl/lfwMWJ, But the second time I recreate that style on https://goo.gl/ccoz22, that doesn't works…"

Cheers,
Sarah


#4

Hi Sarah, is it possible for you to share your read-only link? That way I can take a look at it smile It may be that the Load Content interaction you have on the body, is affecting the Fixed Navbar interaction.

In cases like this, I would test it out, by temporarily disabling the interaction on the body, then preview to see if the interaction on the fixed navbar works.

If you post the link to your site, I can see better smile Cheers,
Dave


#6

Hi Sarah ! Oh sorry, I thought those were some other links and I was going to look those after opening the site wink all is well smile sounds like the issue is getting narrowed down at least, I am going to take a look smile


#7

Is there any luck on this thing dave?


#8

Hi @Sarahnurbaiti, thanks for your patience. Well, I have good news and bad news.

The bad news is that the fixed navbar interaction is not going to work while you have applied a Move interaction on the body element. We recommend not to put transitions or interactions on the body, simply because strange things can happen, like this.

The good news is that the opacity changes in that Load Content interaction do not affect the Fixed Navbar interaction, all you have to do is to remove the move action in the initial appearance on the load content interaction, and remove the move to origin action as well, and keep the opacity changes, those will work ok smile

​I hope this helps. If not, please let me know – I'm happy to assist further! smile Cheers, Dave


#9

Hi Dave,

Thanks a lot for the help and suggestion!

At least I know the strange thing is and what to do.
Hope this little thing will be improved in the future smiley

Cheers,
Sarah


#10

This topic was automatically closed 7 days after the last reply. New replies are no longer allowed.