Streaming live at 10am (PST)

Pointing my domain with two ip-adresses to webflow?


#1

Hi! I created a website here at Webflow. Now i want to use my old domain and point that to the webflow site. However i was asked to put two ip-addresses in my domain providers/current web hosting preferences. Today (with my old website) they point to the www version of the website and to the one without www.

Is these two ip-addresses from Webflow meant to point to these? I asked my web hosting and they don't know why web flow need to point with two different ip-adresses. Can somebody explain this?

Thanks!


#2

Hi @webbor - I assume you're referring to the two A records that we've asked you to set on your DNS provider? The reason why we ask you to create two different A records is for redundancy. For example, if one of our IPs goes down for whatever reason DNS lookups can try the next A record.

Just curious, who manages your DNS? Most providers will allow you to set multiple A records.

If it comes down to it, you could just use one of our IP addresses! But the recommended option is to set both in case of downtime

sweat_smile


#3

Hi Bryant! The web hotel i am using is space2u. They allow multiple a records as i see. But i was unsure how to do this. Now i set up 4 of them. 2 (with both your ip-addresses) for the innergarden.se and 2 (with both your ip-addresses) for www.innergarden.se. However if i go to innergarden.se the website from webflow shows up but not on www.innergarden.se. I got an error 404 page. Is that because there will be some waiting time until the DNS is function normal?


#4

Yup, probably DNS lag on your end, works fine for me!

Cool site!


#5

Hi again @brryant! There is still a problem. Problem is only the domain address without the "www" shows up, but not with the "www". Putting that address in the browser goes to a 404 page at webflow. At my domain provider i put up both your ip-adresses on both the www version and the one without, but still it does not work. Since i get a 404 page it indicates it point to web flow but to the wrong page. Perhaps this is a problem at webflow?

/Tobias


#6

Make sure you republish your site after adding your custom domains!


#7