Streaming live at 10am (PST)

Possible margin bug?


#1

Hey guys, absolutely loving Webflow so far. Coming across a possible issue with some margins being automatically set and not being able to fix them. Take a peek at this screenshot and let me know if you've seen this before:

As you can see, I have .hero (has 10 padding all around) with a 2 column unit inside. However, the 2 column unit (seen as "row") is not obeying the 10 padding set by .hero. In fact, it's going a step further and setting -10 margin on it by default. When I try to assign the row to a class and change the margin it doesn't alter the width at all. It is stuck taking up the full width of .hero.

Any help would be appreciated.

Thanks!


#2

Could we see the Troubleshooting Link?

Thanks,
Bertie


#3

certainly, here is the link:
https://webflow.com/design/jointheiclub2?preview=fb917a0274c239fe47e1a39db2f6485f


#4

Ok, I've taken a look and it seems to me like it is now working - could have been a bug that is now fixed or, more likely you just need to close the tab and re-open the editor in a new tab.

So exit the tab or your browser and re-open it.

Hope this helps,
Bertie


#5

Hmmm, I'm still seeing the same issue even after quitting my browser and restarting it. Here is another screenshot showing that the Row has -10 margin left and right by default. the hero unit looks fine and works for me the way I want it. It is the Row inside the hero that is acting up.


#6

I'm also having some problem with this. When adding a row inside a container I have 10px outside on left and right side of the container. Don't know how to fix that.


#7

thanks for bumping this up. I think it fell down the list for a while smile


#8

I'm having the same problem here:

http://www.screencast.com/t/8FCsOdqk

The Row inside de Conteiner do not obey padding and has a margin that does not leave -10px


#10

Hi @lucaspchara, thanks for the screencast! We would still need to look at the site's structure to help diagnose the margin issue. Can you please email us at support@webflow.com with your site's name? Thanks!


#11