Streaming live at 10am (PST)

Preview and Website Don't Match

Hi,
I can’t find the cause for the preview being different from the published site. Also, the picture height is different. I have removed everything that could possible effect this and am left with section 3 and section 4. Being new to Webflow I’m not able to discover what’s going on.

Website

Preview

https://preview.webflow.com/preview/sptesttest?utm_medium=preview_link&utm_source=designer&utm_content=sptesttest&preview=1972a4721968e11419d8829874c6981e&mode=preview

Please include your site’s Read-Only Share Link with your question.
A read-only link allows the community to view your project without making any edits to it and help diagnose your issue or provide feedback.

If your project has custom code or layout issues on the published site, please share that URI as well.

Sorry, I thought I did. I edited original post.

Your Slider had a height value of "100vh, while your “intro header” had a value of “100%”. It’s best to keep a similar structure, so I changed both the height values of the slider and intro header to 100%, reserving the “100vh” for the parent container “div block 9”. That should fix your issue.

That’s great advise about keeping the structure similar. I made the changes but still have the same issue. Would this problem be caused by section 4?

@trish I can’t see that gap. Have you solved it?

Unfortunately no, I’ve tried clearing cache/history and using different browsers and I still have a gap. What browser are you using to view the page? I guess I should have stated the gap isn’t there when viewed from an IPad or phone.