Streaming live at 10am (PST)

Problem with tabs


#1

For some reason my main tab goes a funny colour when I click on the other tabs. The hover colour is right and the initial colour is right. The other tabs revert to their original colour when I click on the first tab so why is it doing something different for the main tab. It does it on all formats but the images here are for mobile:

This is when clicked on tab 1

This is after I click on either tab 2 or 3 (no content on them yet)


#2

Hi @DawnM, Thanks for the detailed post and screenshots - I'm happy to take a look at your design for you. Can you please update your post with your read only link?

Posting guidelines can be found here: http://forum.webflow.com/t/posting-guidelines-for-the-need-help-category/8094

Thanks in advance! smile


#3

Thanks.
https://preview.webflow.com/preview/mathstutorchippenham?preview=54c307f939f47b0c9bdb40fca1f4f8d6

The tabs are on the GCSE page.


#4

Hi @DawnM, looks like you should alter your classes a bit between your current and active tabs. Also the width for the Tablink should be adjusted on mobile portrait. I have made a quick video:

​I hope this helps. If not, please let me know – I'm happy to assist further! smile

Cheers,
Dave


#5

Thank you so much. It's a steep learning curve but I'm getting there.


#6

No problem, the nice thing about using Webflow, is that you can learn while you work smile It is pretty easy to redo something or rework layouts.

Don't be afraid to experiment and reach out smile

That is the purpose of the Need Help pages smile

Cheers,
Dave


#7

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.