Streaming live at 10am (PST)

Published site has a "/" in the top left corner and I cant figure out how to get rid of it

Hello,

This should be a super simple fix, but I just cant figure out how to get rid of it. There is a small / in the top left of my website when it is published. I thought it had to do with something in my body code from the settings dashboard, but there doesnt seem to be an issue there. It also only shows up for the home page and nothing else. Check out the site here to see it: [www.duostrategyla.com] READ ONLY LINK HERE: https://preview.webflow.com/preview/duo-strategy?utm_medium=preview_link&utm_source=designer&utm_content=duo-strategy&preview=92349bcb776b944047b8b2ceaacaa6ad&mode=preview

and attached is a screenshot, if anyone could please just let me know what I should do to get rid of it, it would be greatly appreciated!

thanks


Here is my site Read-Only: LINK
(how to share your site Read-Only link)

Hey,

that looks strange. It has probably something to do with some custom code inserted somewhere. Could you link your read-only version of your site?

Thanks for the reply, yeah it is and just added it to the post but will send it here as well: https://preview.webflow.com/preview/duo-strategy?utm_medium=preview_link&utm_source=designer&utm_content=duo-strategy&preview=92349bcb776b944047b8b2ceaacaa6ad&mode=preview

Thanks for the reply, yeah it is and just added it to the post but will send it here as well:

Yeah, so you have this little slash added inside your head-tags on the home page :slight_smile:

1 Like

:man_facepalming: welp there you go, thank you so much!

1 Like