Streaming live at 10am (PST)

Published site white gap? (Not showing in designer)


#1

Hi there,

Once my page is published, one of my navbars has a big white gap? This has only just happened, have no idea why.

There is a second navbar with 88px margin at the top, this allowed it to be just under the first navbar. Now, a white bar above it?

Please help this is really annoying haha.

Thanks


Here is my public share link: https://preview.webflow.com/preview/tempus-7b110f?preview=524cf90398d61dc07d0c6659e799a257
(how to access public share link)


#2

Is this normal?


#3

I don't think so, I deleted it but it hasn't changed the margin on the published pages :frowning:


#4

The Margin is actually the 38px margin of the tabs element.

Maybe simplify the structure for this not to need a margin.


#5

This didn't happen at all before, and removing the 38px still leaves a slight white section when it is published.

All other pages still have a quite large white section. I don't understand what changes I made, this is baffling me!

Kind regards


#6

Here is the link to the published site: http://tempus-7b110f.webflow.io

If you click on the Articles tile, you'll see the recurring white space on this page


#7

I managed to fix it. Was due to some custom code being used to allow html fields in collections.

Thanks for the ongoing help

Kind regards


#8

Oh thanks for letting me know.


#9

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.