Streaming live at 10am (PST)

[RESOLVED] Webflow Slider JavaScript Broken


#1

Slider is was broken. Do NOT re-publish existing sites using sliders.

Steps to repro:

  • Create new project
  • Drag slider into page
  • Add text into slider so you know when slide changes
  • Publish site http://test-bug.webflow.io

Expected behavior:
Slide changes when arrows or nav icons clicked in published site

Current behavior:
Slide does not change at all, also might be breaking ALL other JS on the page

System:
Windows 10, Google Chrome Version 60.0.3112.90 (Official Build) (32-bit)

Console Debugger Error:
Screenshot_2017-08-29_110806


Share link: https://preview.webflow.com/preview/test-bug?preview=2f0b36775f1b55349c8f4c968cd40096
Published link: http://test-bug.webflow.io

@bart @cyberdave


Slider js not working on published
Slider No Longer Working On Published Website
#2

Hi There,

I was making some changes to my portfolio site and the slider suddenly has stopped working on the published version. I recreated a fresh slider on a new page and seems like the issue persists. It seems to function in the designer preview, but not in the published site.

Has anyone else encountered this issue recently also?

http://alastair-gray.webflow.io/

Thanks!
Alastair


#3

Few, i’m not the only one! My slider do not work anymore :


#4

Same here… All my Sliders stopped working :frowning:


#5

Same here. Relieved to see I’m not the only one. Hope they fix this asap.


#6

Thank you so much for reporting this with details @samliew @Alastair_Gray @gosselin07 @jonas @dstridsberg we’re actively investigating this issue. ​Thank you so much for your patience and understanding as we work towards a resolution. :bowing_man:


#8

silde ,Same here.ㅜㅜ


#9

@samliew @Alastair_Gray @gosselin07 @jonas @dstridsberg @jsprings we’ve identified the issue and we’re working on a fix, I’ll let you know as soon as the update is live. Thank you so much for your patience and understanding while we work on a fix :bowing_man:


#10

I have a slider on my website that is supposed to slider over to feature multiple events.

http://koots4.webflow.io/

I swear it was working earlier today because I preview my website through the published link, but now the slider gets stuck on the top image.

I see console errors whenever I move to the next slide, but I don’t really know what they mean.

I have two instances of jquery on my website, but removing one doesn’t seem to do anything.

Does anyone have a clue?

EDIT: Restoring my website to a previous version doesn’t fix anything, which is really confusing to me.


Here is my public share link: LINK
(how to access public share link)


#11

@samliew @Alastair_Gray @gosselin07 @jonas @dstridsberg @jsprings @JaronResponsival

Thank you so much for your patience and understanding. We just pushed a fix for this issue.

Can you please take a look on your end (after republishing the site) to make sure that everything is working correctly with your sliders again?

Thanks in advance and standing by for your confirmation. :bowing_man:


#12

Everything seem to be Fixed. Thanks a lot!


#13

Fixed for me! Thanks :clap:


#14

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.