Streaming live at 10am (PST)

Secondary Bug Related To Interaction Bug


#1

I cannot yet confirm the steps to reproduce this
- labeling this as a bug is really "accurate" yet.

And yes... the way this bug is described below... is seemingly impossible.

But I'm known for doing the impossible.

Here's goes:

SUMMARY
If you change the name of the interaction then export the code...
- the interaction stops working.

If you check the HTML and CSS code... the element names, settings, and values are correct.

If you change the name of the interaction back to the original. It works. Go figure.

EXAMPLE

Class Name: ClickMe
Interaction: ClickMeMoooveButton

Export creates this code

HTML
<nav class="left-bar-nav" data-ix="clickmemooovebutton">

CSS

html.w-mod-js *[data-ix="clickmemooovebutton] {
  opacity: 0;
  -webkit-transform: translate(-40px, 0px);
  -ms-transform: translate(-40px, 0px);
  transform: translate(-40px, 0px);
}

Running the website works.

Go back into Webflow. Change the interaction name to ClickMeMoveButton

Export creates this code:

HTML
<nav class="left-bar-nav" data-ix="clickmemovebutton">

CSS

html.w-mod-js *[data-ix="clickmemovebutton] {
  opacity: 0;
  -webkit-transform: translate(-40px, 0px);
  -ms-transform: translate(-40px, 0px);
  transform: translate(-40px, 0px);
}

Interaction fails to run.

Check ALL FILES for any reference to clickmemooovebutton... and find NONE.

Manually edit the html file and change all references of clickmemovebutton back to clickmemooovebutton...

and it interaction begins to work.


#2

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.