Streaming live at 10am (PST)

Section not displaying when published


#1

Hey guys!

so this compare table section is not displaying when I publish my site.

I’ve tried everything I can think of including checking its display settings (hundreds of times lol)

17 PM

thats the section that is not displaying when published.

you can check out the live site here at marq.ai

Anyone have any insight on what could be causing this?


Here is my site Read-Only: LINK
(how to share your site Read-Only link)


#2

Post your read-only link and we can take a look.


#3

https://preview.webflow.com/preview/marq-d3b07d?preview=bcf174621d58230a760cdcddacad9bd5

Here it is! Thank you and sorry for not posting it sooner.


#4

Hey this site is beautiful!!! I love it a lot, dang great job!

Which page and section is this table on?

One thing, I would adjust the landing page box border to something more subtle. Maybe - FBFAFD. That border is a lil strong.


#5

Hey thanks man! I really appreciate the kind words and feedback :slight_smile:

The table is supposed to display in the section below the first GREY SECTION (the one with the marq logo in the middle). Is it not showing up on via my read only link?


#6

Yep, sometimes this can happen. I just added a new Section, gave the same class, put the content in, done! It works now.


#7

Works great! Thank you, much appreciated!


#8

Not a problem. Take care.


#9

This topic was automatically closed 125 days after the last reply. New replies are no longer allowed.