Streaming live at 10am (PST)

Side sticky arrow bug

#1

Hey hey

I’ve been working on a portfolio site. I wanted to have a little arrow left on the screen that would stick to the first section. If i try it out in preview mode it works like a charm, however when i upload the thing to webflow.io the arrow jumps between 3 states instead of scrolling smoothly. Any fixes? Thanks!


Here is my site Read-Only: https://preview.webflow.com/preview/martijns-awesome-project?utm_source=martijns-awesome-project&preview=4a81e1d50ba61d0d1f78506077891706emphasized text

Here is my site published: https://martijns-awesome-project.webflow.io

#2

I’ve just tried your staging webflow domain and I didn’t see the issue, can you send a screen recording of the issue please? Another thing to try would be loading your site using incognito mode on chrome and see if you have the same issue.

#3

I’m working with safari, everything else works so i wonder why this doesnt. Just made a screen recording.

thanks for the response! hope we can figure this out

#4

This is strange, can you check your site on chrome incognito mode please?

#5

Just checked regular chrome, works fine. Safari is where the problem is at. Any ideas?

#6

Maybe a Safari extension, try to update Safari as well.

#7

I just noticed: the clients section works on safari, but doesn’t work on chrome. Images dissapear. :man_facepalming:

#8

Hi @MM_Created,

I was able to take a look at your project, and noticed that the issue may be related to having the “sticky” style added to the parent element as well.

The following short screen capture notes the possible solution: https://cl.ly/1ff558bac4f1

Hopefully this is helpful :bowing_man:

#9

Hey Mistercreate

It worked! Thank you so much!

1 Like
closed #10

This topic was automatically closed 60 days after the last reply. New replies are no longer allowed.